Rieber

Rieber

Als invoerder en hoofdverdeler van Rieber in de Benelux bieden wij een breed gamma aan producten die voornamelijk dienen om voeding voor lange tijd warm en/of koud te houden, te transporteren en verdelen. Als hoofdverdeler voor de Benelux hebben wij het complete gamma aan Rieber Thermoportmaaltijdtransport, Rieber banketwagens, Rieber bain-mariewagens, Rieber serveerwagens, Rieber regaalwagens en nog veel meer!

Rieber Thermoport voedselcontainers

De Rieber Thermoport serie wordt gebruikt om warme of koude voeding te vervoeren met behoud van temperatuur en dit zowel voor cateraars en traiteurs, als voor grootkeukens in zorgsector. De thermoports bewijzen al meer dan 50 jaar hun waarde in de sector.

Hét topmodel van Rieber is de Thermoport 1000KB 4.0. Deze heeft een digitaal instelbare temperatuur tot +85°C door middel van een krachtige, geventileerde verwarming. U kan op elk moment de binnentemperatuur aflezen. Ook de kleinere modellen met deur Thermoport 600K) of met deksel Thermoport 100KB en 50KB zijn verkrijgbaar met of zonder actieve verwarming.

Ook voor alle Rieber accessoires kan u bij ons terecht: Zowel de koelplaten,  Rolliports als gastronormbakken zijn bij ons aan te kopen.

Rieber Bain-marie wagens

Technimo biedt het complete gamma aan van Rieber Bain-marie wagens, in roestvrijstaal, voor het intern transport van voeding in bulk, met behoud van temperatuur. De Bain marie wagens bestaan in verwarmde of gekoelde modellen van 1 tot 4 kuipen voor GN1/1 met een maximale hoogte van 20cm. Elke kuip is apart verwarmbaar tot +110°C. De kuipen zijn zowel nat als droog verwarmbaar. De Bain-mariewagens, verwarmd of gekoeld en eventueel met verwarmde kasten onderaan met verschillende opties zijn bij Technimo op maat samen te stellen.

Rieber voedsteltransportwagens

Technimo kan als hoofdverdeler het volledige gamma mobiele Rieber apparatuur voor de grootkeuken aanbieden. Van de enkele & dubbele banketwagens, serveerwagens met verschillende niveau’s tot de regaalwagens en stapelaars: u kan het bij ons vinden.

Rieber kopen

Wit u meer informatie over Rieber of bent u op zoek naar andere modellen? Neem dan contact met ons op via info@technimo.eu of bel naar het telefoonnummer +32 3 326 71 37. Wij helpen u graag verder!