SDX

SDX Thermoboxen

De SDX Thermoboxen van Zweedse makelij zijn een onmisbaar item voor het transport van combinaties van koude of warme voeding, met behoud van temperatuur. SDX biedt een ruim assortiment transportwagens- en karren aan om uw voedseltransport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

De Thermoboxen zijn ultrastevig door de rvs-binnenkant met diep getrokken geleiders en ABS buitenzijde wat zorgt voor een snel & makkelijk onderhoud. Ook zijn deze voorzien van handige stootranden en een duwbeugel zodat deze al makkelijk te bedienen zijn met één hand.

De belangrijkste troeven van SDX

  • Neutraal, gekoeld, verwarmd en combinaties mogelijk
  • Beschikbaar in verschillende hoogtes en meerdere compartimenten
  • Gastronorm formaat 1/1 of 2/1
  • Dubbelwandige isolatie: warm blijft warm en koud blijft koud

SDX Thermoboxen F serie

Indien u warme maaltijden wilt vervoeren is de beste keuze een thermobox uit de F-serie. Deze zijn actief verwarmd en makkelijk hanteerbaar. De 2 meeste verkochte modellen zijn de thermobox F180 en de F210.

SDX Thermoboxen C en K serie

Voor het vervoer van gekoelde producten is de beste keuze de thermobox uit de C of K-serie omdat deze actief gekoeld zijn. De gekoelde producten kunnen later op locatie weer verwarmd worden.

SDX Thermoboxen S serie

Wilt u een SDX Thermobox voor het vervoeren van zowel warme als koude gerechten? Dan adviseren wij te kiezen voor combinaties of de neutrale uitvoering (de S-serie). De SDX Thermobox Neutraal is een model met uitstekende isolatiecapaciteiten. Deze box kan worden afgekoeld met bijvoorbeeld koelelementen.

SDX Thermoboxen kopen

Als nauwe partner van SDX Thermobox kan u ons contacteren voor extra informatie of een offerte op maat. Neem zeker met ons contact op! Dat kan via de mail info@technimo.eu of via het telefoonnummer +32 3 326 71 37